Meer resultaten voor container

container
Ondergrondse afvalcontainer adopteren Gemeente Amsterdam.
Vuilniszakken en klein afval zoals kleine kartonnen dozen dat naast de container ligt, gooit u er alsnog in. Zwerfvuil bij de container veegt u op en gooit u in de container. Buurtgenoten die hun afval verkeerd aanbieden, kunt u daarop aanspreken en de aanbiedregels uitleggen alleen als u dat wilt.
Container aanvragen of omruilen gemeente Oisterwijk.
Is uw container te groot of te klein geworden door bijvoorbeeld een wijziging van de gezinsgrootte? Dan ruilt u uw container gratis om of vraagt een extra container aan. Er is keuze uit een kleine container van 140 liter of een grote container van 240 liter.
Containers Gemeente Aa en Hunze.
Wanneer een container te zwaar is, kan SUEZ de container niet legen. De chauffeur hangt dan een kaart aan de container waar dit op staat. Extra container aanvragen of inleveren. U kunt voor een vast bedrag per jaar een extra grijze of groene container huren.
Container Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Harlingen.
Alleen als uw container voor 7.30 uur op de dag zelf buiten aan de weg staat, kan gegarandeerd worden dat deze ook leeg gemaakt wordt. Zet u uw container later buiten, dan heeft u de kans dat de ophaalauto al geweest is en uw container dus niet geleegd wordt.
Container nodig? Afval.nl.
Let op, in sommige gemeente heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een container. Voordat u daadwerkelijk een container laat plaatsen is het verstandig om eerst even te controleren of er in uw geval een vergunning nodig is.
Container kist Wikipedia.
Brandstofkosten maakten hiervan de helft uit. Voor stukgoederen zijn ze dan ook bijna de enige manier van transport geworden in gespecialiseerde containerhavens zoals Rotterdam, Zeebrugge en Antwerpen. In 2006 was Rotterdam gastheer voor het Year of the Container naar aanleiding van de 50e verjaardag van de container.
Hoe plaatst u de container aan de weg? Gemeente Oldambt.
U bent hier. Home / Hoe plaatst u de container aan de weg? Hoe plaatst u de container aan de weg? Wilt u bij het aanbieden van uw containers rekening houden met de onderstaande punten? Restafval en GFT met het handvat van de weg af.
Container omruilen of vervangen Gemeente Winterswijk.
De standaard is een grote container van 240 liter. Een kleine container is 140 liter. Neemt u contact op met ROVA als u een container wilt omruilen of vervangen. Als uw container kapot is gegaan tijdens het legen, kunt u gratis een nieuwe container ontvangen.
Ondergrondse container Gemeente Uden.
Als u verhuist, laat u de chiplabel/pas in de woning achter. Weet u niet waar uw ondergrondse container staat, dan kunt u de gemeente bellen via 0413 28 19 11. U kunt met uw toegangspas 170 maal afval gratis aanbieden.
Den Haag Volle of kapotte container melden.
Het nummer vindt u op de voor of achterkant van de container. Houd er rekening mee dat u zelf naar HMS, Plutostraat 1 moet komen om de inhoud van de container te doorzoeken en dat er kosten aan verbonden zijn.
container WikiWoordenboek.
Zweeds: container sv. Het woord container staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd container" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie.

Contacteer ons