Resultaten voor funda

funda
Het huis van John staat het langste op Funda van alle huizen in Nederland Wonen AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. And
Nadat de woning op Funda terechtkwam, werd er volgens Van de Vorstenbosch geen verdere actie meer ondernomen door de makelaar. De, woning is inmiddels flink opgeknapt en een stuk meer waard, maar hij vertikt het om nieuwe foto's' op Funda te zetten.
Funda opnieuw voor de rechter om machtspositie Vastgoed Actueel.
Ze zorgen ervoor dat mensen hun huis kunnen verkopen met beperkte hulp van een makelaar of zelfs helemaal zonder. Huizenbezitters leveren zelf veel data aan over hun woning en regelen de bezichtigingen. Gmak is tussenpersoon en adverteert de huizen op sociale media en desgewenst op Funda, marktleider in woningadvertenties. Ze hollen verdienmodel uit. Dat laatste kan sinds kort niet meer. Funda verwijderde onlangs veertien advertenties van Gmak en weert het bedrijf nu. Dat gebeurde ook bij minstens één andere adverteerder die min of meer dezelfde diensten als Gmak aanbiedt, laat de desbetreffende eigenaar weten op voorwaarde van anonimiteit. Funda en Gmak steggelen al langer over de vraag of Gmak voldoet aan de voorwaarden om te kunnen adverteren op de site.
Adams-Mostard-Hommes Makelaar op Funda Maastricht Adam Mostard en Hommes B.V.
Bij het zoeken naar en het vinden van vastgoed online, loopt Funda voorop met de nieuwste toepassingen. Net als binnen ons eigen aanbod kunt u binnen Funda uw woonwensen doorgeven en specifiek zoeken naar de woningen die voldoen aan uw wensen.
funda Apps op Google Play.
Dé app om jouw toekomstige koop, huur of nieuwbouwhuis te zoeken. Bekijk onderweg of thuis vanaf de bank het hele woningaanbod op funda. Kijk even rond bij huizen in de buurt of die van je buren; doe leuke ideeën op voor je eigen woning of word op slag verliefd op je toekomstige stekje.
Dit is hét droomhuis volgens de big data van Funda Stedebouw Architectuur. rescape def logo.
De interactie op de site leidt tot big data. Funda heeft twee architecten gevraagd om op basis van deze inzichten het funda Huis te ontwerpen. Op Funda wordt opvallend vaak op villas en kastelen die te koop staan geklikt, veelal door funzoekers.
Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.
Funda lanceert meer in huis'-campagnereeks' MarketingTribune Bureaus.
XXS, onderdeel van Candid, ontwikkelde een overkoepelend campagneconcept dat moet aansluiten op de behoefte van de Funda-doelgroep. De woningzoeker zit volgens Funda vol met vragen wensen, ideeën en overwegingen en deze zijn dan ook het uitgangspunt van de komende campagnes, waarin steeds een ander product of functionaliteit van Funda centraal staat.
Funda parel: Prachtige Groningse rietgedekte villa Manly.
Funda parel: Prachtige Groningse rietgedekte villa. Home Living Funda Funda parel: Prachtige Groningse rietgedekte villa. 17 mei 2021. 17 mei 2021. Tijdens het Fundaen kwamen we een pareltje tegen in het noorden van het land. Maak kennis met deze prachtige rietgedekte villa in Stadskanaal.
funda Huis gebouw van data en dromen van Wijnen.
Dit is een mooi moment om het funda Huis als symbool van vraaggestuurd ontwikkelen echt te gaan realiseren in een wijk in Nederland. Samen met funda, Heren 5 architecten, Dingeman Deijs Architects en nieuwbouwplatform Nieuw Wonen Nederland realiseren wij een huis waarin droom, wens en realiteit met elkaar worden verenigd.
Rondneuzen op Funda: hier staat het duurste huis van Amsterdam Sterel Notarissen.
Dit landgoed is de duurste woning die Funda op dit moment in de aanbieding heeft. Het landgoed is werkelijk van alle gemakken voorzien. Klik er gauw eens doorheen en waan u voor heel even de trotse bezitter van dit huis.
Dit is waarom Funda niet zo betrouwbaar is als het lijkt Libero Aankoop.
De bekendste website voor huizenzoekers is toch wel Funda. De website en de app van Funda worden maar liefst 35 miljoen keer per maand bezocht. Huis niet op Funda Ga jij altijd direct naar Funda als je online een woning gaat zoeken?

Contacteer ons