Meer resultaten voor taxi

taxi
Taxi Nootdorp Nodig? Pijnacker-Nootdorp 015-202 40 50.
Taxi Service Nootdorp is een klein maar uiterst flexibel bedrijf met zeer comfortabele taxis en ervaren chauffeurs. Taxiservice Nootdorp verzorgt zeven dagen per week taxi vervoer. Taxi Service Nootdorp is daarmee uw taxivervoer vanuit Nootdorp, Pijnacker, Ypenburg, Leidschenveen, Delfgauw, Den Hoorn, Delft en Rijswijk.
Horeca taxi Delfgauw Delft.
Je kunt niet alleen goedkoop gebruik maken van een taxi, je weet ook dat je op deze taxiservice kan bouwen, wij zijn namelijk een begrip in de regio. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner, een nette luxe taxi en een fijne taxichauffeur die je ontspannen op iedere locatie brengt waar jij naar toe wilt, bel dan de centrale van Taxi Delfgauw Deltax. Voor ieder soort taxirit staat taxi Delfgauw Deltax voor je klaar. De reden waarom je een taxi inschakelt kan zeer uiteen lopen. Misschien ben je een avond lekker doorgezakt in de kroeg en heb je diep genoeg in het glaasje gekeken om nog terug te mogen rijden. Het kan ook zijn dat je een zakelijke afspraak hebt in hartje Delft en je geen zin hebt om een uur naar een parkeerplaats te zoeken of een stuk te lopen vanuit de parkeergarage.
Bent u op zoek naar een Corona-proof taxi in Delft of omstreken?
Dankzij de TU Delft is het een levendige studentenstad en is de werkgelegenheid hoog. Het is dan ook absoluut niet vreemd dat de stad bruist en niet alleen van de mensen maar ook van het verkeer. Dagelijks vinden duizenden mensen hun weg naar de binnenstad of de omringende plaatsen. Het openbaar vervoer rijdt af en aan en ondanks dat heb je als reiziger alsnog te maken met files, moeilijk te vinden vrije parkeerplaatsen en geblokkeerde wegen in het centrum. Taxi centrale Deltax weet de weg in Delft.
Goedkoopste en snelste taxi voor de plaatsen Nootdorp, Leidchenveen, Ypenburg en Pijnacker.
Vraag dan ook om taxivervoer van RayonTaxi. U hoeft niet te wachten op een bus of uit te zoeken welke lijndienst u kunt gebruiken. Eén simpel telefoontje en RayonTaxi pikt u op een afgesproken tijdstip en plek op om u veilig en snel naar uw volgende bestemming te brengen. Een taxi nodig vanuit Pijnacker of een taxi naar Pijnacker? Gaat u genieten van een gezellig en heerlijk diner in Restaurant Tante Boefie, of heeft u een feestje in Partycentrum Tout le Monde in Pijnacker? Ook dan kunt u de diensten van RayonTaxi prima inzetten. Maak met ons een afspraak en wij zijn er op het gewenste tijdstip om u weg te brengen en op te halen. Ook vanuit of naar Randstadrail Pijnacker rijden onze taxis. Vanuit de regio Delft een taxi naar Rotterdam The Hague airport of Schiphol. Heeft u een taxi nodig om u vanuit regio Delft naar Schiphol vervoerd te worden voor een zakenreis of vakantie?
Taxi den Hoorn Nodig? Corona Proof Taxi Den Hoorn 015-263 7777.
Taxi Den Haag-Leidschenveen. Taxi Den Hoorn-Schiphol 8500., Taxi Den Hoorn. Taxi Den Haag-Ypenburg. Taxi Den Hoorn. Taxi Den Haag-Leidschenveen. Rayontaxi Den Hoorn voor comfortabel taxivervoer. Het dorp Den Hoorn ligt in de gemeente Midden-Delfland en hoort bij de provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt onder de rook van de grote stad Delft. Woont u in Den Hoorn en heeft u binnenkort een taxi nodig tegen een aantrekkelijke prijs? Doet u dan een beroep op de taxiservice van Rayontaxi in Den Hoorn. Bij ons regelt u direct een taxirit voor vervoer in uw regio.
Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor taxi en koeriersbedrijven.
Zo kunnen wij ook jouw taxi of bestelauto verzekeren en ga je iedere dag met een gerust hart de weg op. Of je nu rijdt in een bestelbus, taxi of met een vrachtauto. Je beperkt zonder twijfel de risico's' met een autoverzekering die het meest geschikt is voor jouw wagenpark! Ga voor kwaliteit. Wij kiezen niet voor verzekeringen met de laagste premie, maar voor de best passende verzekering voor jouw bedrijfswagens.
Bent u op zoek naar een taxi in regio Delft?
Ook daarvoor kunt u met een gerust hart RayonTaxi benaderen. Komt u op Station Ypenburg of Randstadrail Leidschenveen aan en reist u verder naar een andere plaats in de omgeving van Delft? Vraag dan ook om taxivervoer van RayonTaxi. U hoeft niet te wachten op een bus of uit te zoeken welke lijndienst u kunt gebruiken. Eén simpel telefoontje en RayonTaxi pikt u op een afgesproken tijdstip en plek op om u veilig en snel naar uw volgende bestemming te brengen. Een taxi nodig vanuit Pijnacker of een taxi naar Pijnacker? Gaat u genieten van een gezellig en heerlijk diner in Restaurant Tante Boefie, of heeft u een feestje in Partycentrum Tout le Monde in Pijnacker? Ook dan kunt u de diensten van RayonTaxi prima inzetten. Maak met ons een afspraak en wij zijn er op het gewenste tijdstip om u weg te brengen en op te halen. Ook vanuit of naar Randstadrail Pijnacker rijden onze taxis. Vanuit de regio Delft een taxi naar Rotterdam The Hague airport of Schiphol.
Taxi Leiden Taxi Leiden.
Ga naar de inhoud. Hoflaan 347, 2321 SX Leiden. Met de taxi naar Schiphol vanuit Leiden. Taxi2Pickup brengt u voordelig met de taxi naar Schiphol vanuit Leiden. De gunstige ligging van Leiden en de plaatsen en dorpen uit de regio, zorgen ervoor dat Schiphol via de A4 gemakkelijk en snel te bereiken is.
Welkom bij Taxi2Pickup, de taxi van Leiden Bollenstreek.
Welkom bij Taxi2Pickup, de taxi van Leiden Bollenstreek. Zoekt u een taxicentrale in regio Leiden? Wij zijn u graag van dienst! Actief in de regio groot Leiden en omstreken. Tegen voordelige prijzen bieden wij u reguliere taxiritten, transfers naar de luchthavens: Schiphol / Rotterdam / Eindhoven en dragen wij de zorg dat u veilig en op tijd van A naar B wordt vervoert. Voordelen van Taxi2Pickup; Adequaat Stiptheid 24/7 bereikbaar Service gericht Voordelige prijzen.
Viptm.
Vip Transportation Maastricht. 043 204 36 00. VIP Transportation Maastricht is de ideale partner voor al uw particuliere en zakelijke ritten in Maastricht en omgeving. Avondje stappen met je vriendengroep? Kies dan voor ons luxueus vervoer voor gezelschappen t/m 8 personen. V ip Transportation Maastricht. Bestel snel een betrouwbare taxi bij Vip Transportation Maastricht en de chauffeurs brengen je veilig van deur tot deur.
Viptm.
Vip Transportation Maastricht. 043 204 36 00. VIP Transportation Maastricht is de ideale partner voor al uw particuliere en zakelijke ritten in Maastricht en omgeving. Avondje stappen met je vriendengroep? Kies dan voor ons luxueus vervoer voor gezelschappen t/m 8 personen. V ip Transportation Maastricht. Bestel snel een betrouwbare taxi bij Vip Transportation Maastricht en de chauffeurs brengen je veilig van deur tot deur.
Per taxi naar het Openluchtmuseum in Arnhem Taxi Arnhem de Veluwe.
1613: 14 Feb 20. 1208: 14 Feb 20. I use this Taxi company anytime am in Arnhem. They are quick to respond. I notify I need a taxi by SMS and in less than 10minutes they are there.Driver is also very friendly. 0849: 04 Feb 20. Muhammad Aditya Usman. 1418: 05 Jan 20. Good journey, the driver is very helpful too! 0859: 03 Jan 20. Mooie wagen, aardige chauffeur en snel reagerend. 1037: 31 Dec 19. Mose is very Friendly. Enjoyed the ride. 0710: 25 Dec 19. The taxi was on time, clean and a very friendly driver. A good balance between service-price. Keep up the good work! Sameena van der Mijden. 0026: 25 Dec 19. Fijne rit gehad. 0732: 22 Dec 19. Vriendelijke, beleefde medewerkers, zowel chauffeurs als aan de telefoon; taxi is er altijd op de afgesproken tijd; schone taxis; altijd een prettige ervaring.Top! 2124: 19 Dec 19. I recommend this taxi company.for traveling. Two thumbs up. 1410: 29 Nov 19. 0751: 29 Nov 19. Very friendly customer service.
T-tax Venlo Taxi T-TAX Venlo Limburg.
Ons bedrijf is gebouwd rondom een goede dienstverlening met professionele, nette en aandachtige chauffeurs. Onze chauffeurs denken met u mee, behandelen gesprekken vertrouwelijk en spreken perfect Nederlands als Engels. Uw vervoer komt veilig en op tijd op plaats van bestemming. Uw partner voor.: Boek ons voor regulier taxi vervoer, zakelijke taxi ritten of juist als transport partner bij evenement of feest. T-Tax Venlo levert moderne, schone en professionele taxi's' en chauffeurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast biedt de moderne vloot en getrainde chauffeurs mogelijkheden om T-Tax in te zetten voor evenementenvervoer en sneltransporten. Wij rijden onder meer van en naar Venlo, Velden, Arcen, Tegelen, Lomm, Belfeld, Reuver en Beesel. Direct een taxi reserveren? Op uw lokatie. Altijd op tijd Zeker van vervoer De beste prijs. Waarom T-Tax Venlo? Altijd op tijd Betrouwbaar Vaste chauffeur. Altijd beschikbaar Scherpe prijzen Getrainde chauffeurs. Bekijk ons aanbod. Lees over ons. Meer over T-Tax. Professionele taxi's' en chauffeurs. Meer weten over T-Tax? Waarom T-Tax Venlo? Omdat wij er gewoon zijn. Taxi Venlo, Velden, Arcen, Lomm., T-Tax Venlo biedt taxi en taxivervoer in Venlo, Velden, Arcen, Belfeld, Lomm, Tegelen, Reuver en Beesel. Taxi Venlo Horst Arcen Belfeld.
Taxi Veenendaal Schiphol.
Daardoor zijn wij een van de voordeligste luchthaventaxis van Nederland met de beste service. Reserveren doet u eenvoudig online of telefonisch en afrekenen kan na de rit in de taxi met contant, pinpas of creditcard. Ook kunt u direct online betalen en voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om uw taxi Almere Schiphol binnen 30 dagen op rekening te betalen. Boek mijn taxi naar Schiphol. Tel Flevoland 036 234 0 233. Tel Amersfoort 033 234 0 233. Tel Het Gooi 035 234 0 233. Onze centrale is alleen bereikbaar met nummerweergave aan! Download onze gegevens direct op uw mobiel of computer! 1313 BG Almere. Parkeren bij vliegvelden vergelijken en reserveren. Taxi Almere Schiphol. Taxi Amsterdam Schiphol. Taxi Rotterdam Schiphol. Taxi Blaricum Schiphol. Taxi Bussum Schiphol. Taxi Groningen Schiphol. Taxi Huizen Schiphol. Taxi Laren Schiphol. Taxi Lelystad Schiphol. Taxi Muiden Schiphol. Taxi Naarden Schiphol. Taxi Soest Schiphol. Taxi Veenendaal Schiphol.
Taxi Bussum Schiphol.
Tarieven taxi naar Schiphol. Taxi Almere Schiphol. Taxi Amersfoort Schiphol. Taxi Amsterdam Schiphol. Taxi Blaricum Schiphol. Taxi Bussum Schiphol. Taxi Groningen Schiphol. Taxi Huizen Schiphol. Taxi Laren Schiphol. Taxi Lelystad Schiphol. Taxi Muiden Schiphol. Taxi Naarden Schiphol. Taxi Rotterdam Schiphol. Taxi Soest Schiphol. Taxi Veenendaal Schiphol. Taxi Weesp Schiphol. Deze website maakt gebruikt van cookies om de beleving van LuchthavenExpress te optimaliseren.
Taxi Rotterdam Schiphol de beste service, alleen bij LuchthavenExpress.
Wij zorgen er als Schiphol taxi voor Rotterdam en omstreken voor dat u kunt rekenen op de best mogelijke service. Vanuit de Rotterdam The Hague, net als vanuit Delft en andere plaatsen uit de omgeving. De goedkoopste taxi van Rotterdam naar Schiphol. Comfortabele sedans en ruime bussen tot 8 personen. Ervaren chauffeurs die een trolley halen voor uw bagage. Bevestiging per e-mail en SMS. Transparant over de lage tarieven. Taxi boeken: Rotterdam Schiphol. Een taxi boeken in Rotterdam of specifiek op zoek naar een luchthaven taxi voor Schiphol of Lelystad Airport? U kunt online uw taxi reserveren. En die meteen met iDeal afrekenen, of dat juist pas in de taxi doen. Contant, met pin of uw creditcard. Tel Flevoland 036 234 0 233. Tel Amersfoort 033 234 0 233. Tel Het Gooi 035 234 0 233. Onze centrale is alleen bereikbaar met nummerweergave aan! Download onze gegevens direct op uw mobiel of computer! 1313 BG Almere. Parkeren bij vliegvelden vergelijken en reserveren. Taxi Almere Schiphol. Taxi Amsterdam Schiphol. Taxi Rotterdam Schiphol. Taxi Blaricum Schiphol. Taxi Bussum Schiphol. Taxi Groningen Schiphol. Taxi Huizen Schiphol.
luchthaven taxi
Taxi Venlo Taxi's' tot 30% goedkoper Boek in de app of online in 13 sec.
Over onze partners in Venlo. Over onze partners in Venlo. Taxi Venlo is een jong en professioneel taxibedrijf in de regio Venlo en omstreken. De eigenaren zijn gedreven en doen er alles aan om jou een prettige reis te bezorgen!
Taxi Roermond Tot 30% goedkoper Boek via de Grid Taxi app of online.
De chauffeur is klantvriendelijk met een goed gevoel voor humor, net gekleed en spreekt meerdere talen. Taxi Reuver, Taxi Echt of Taxi Panningen nodig? Onze partners bieden hun diensten via de app aan binnen een straal van 20 km rondom Roermond.
Eerlijke taxi prijs.
We vinden het belangrijk dat wij iedereen persoonlijk kennen en de belangen behartigen van bedrijven die zelfstandig minder slagkracht hebben. Om deel te mogen nemen aan Grid dien je in het bezit te zijn van een luxewagen en/of een taxi busjes en een geldige chauffeurspas.
electrische taxi utrecht.
electrische taxi utrecht. Vaste tarieven steden. WELKOM BIJ BUSINESSTRAVEL-MULDER. Businesstravel-Mulder staat 24/7 tot uw beschikking om diverse taxidiensten voor u te bieden voor taxiritten na 1900: reserveren gewenst ivm telefonische bereikbaarheid. Wij zijn er voor de regio Utrecht en daarbuiten.
Uw Taxi en Touringcar Specialist Uw vervoerspartner Taxi van Dijk.
Maatwerkvervoer betekent dat we op het juiste moment de juiste combinatie van middelen en mensen paraat hebben om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen. Voor alle denkbare situaties. Uw mobiliteit is onze missie. Bij Taxi van Dijk blijven we investeren in uw mobiliteit.
taxi groepsvervoer
Taxi Eindhoven Taxi nodig? Boek online of bel 040 777 7777.
Taxi Rotterdam Airport. Taxi Maastricht Airport. Taxi Eindhoven naar Schiphol. 040 7777 777. Taxi Den Bosch. Taxi Den Haag. Taxi Aalst Waalre. Taxi Den Bosch. Taxi Den Dungen. SEO Den Bosch. We gebruiken Cookies op onze website om de gebruikerservaring te optimaliseren.
amsterdam
TX eCity De elektrische taxi.
Bekijk onze voertuigen We hebben altijd al hoog gescoord. Boek een onderhoudsbeurt Onze gekwalificeerde technici en monteurs staan klaar voor het onderhoud van uw zwarte taxi. Boek een testrit Boek een afspraak met uw dichtstbijzijnde dealer. TX DE ELEKTRISCHE TAXI.
amsterdam
taxiID Het Online taxisysteem voor het digitaliseren van uw taxibedrijf!
Zo zijn de veel gebruikte oplossingen van TaxSys en Wintax standaard te koppelen met de taxiID producten. Op deze manier bepaalt u zelf welke taxiID oplossingen u wenst te gebruiken! Enkele voorbeelden van koppelingen.: Gebruik de taxiID bestelmogelijkheden om klanten snel en efficent via bijvoorbeeld uw website of vasteklantendashboard te laten bestellen. Ritten komen automatisch in uw planningspakket terrecht. Gebruik de taxiID chauffeurs app als een kostenefficiënte dattacomm in uw voertuigen. Indien u juist wel gebruik maakt van de taxiID Online Ritagenda dan beschikt deze over uitgebreide koppelingsmogelijkheden. Koppel de taxiID ritagenda aan uw BCT of datacommunicatiesysteem naar wens om ritten vanuit de ritagenda toe te kunnen wijzen aan uw voertuigen. Standaard koppelingen met Taxitronic en Cabman BCT zijn reeds beschikbaar. Koppel de taxIID Ritagenda aan opdrachtgevers als Connexxion of Transvission of een opdrachtgever naar wens om ritten digitaal in aangeboden te kunnen krijgen. Maak de gebruik van de standaard koppeling tussen de Ritagenda en de Taxi Butler, gun uw klanten het gemak van bestellen met 1 druk op de knop.
antwerpen
Taxi Berm.
Kom jij bij ons werken? Check onze nieuwe vacatures! Taxi bestellen 0162 402 412. Ik zoek vervoer. een bedrijf met karakter. Gegroeid uit 3 generaties ervaring, kennis en vooral passie voor het vak. Wij bieden een breed aanbod van diensten voor zakelijk, zorg of particulier vervoer. Een bruisend groeiend bedrijf met lef en kennis, die wij graag delen met nieuwe collega's. Taxi Berm is voortdurend op zoek naar versterking.
taxi
Taxi van Diepen. Taxi van Diepen Taxi, Touringcar en Autoverhuur.
Taxi Van Diepen is sinds 1986 een begrip in het personenvervoer. Bij ons vindt u comfortabele busjes, taxis en touringcars voor bijvoorbeeld schoolreisjes, groepsvakanties of een leuk dagje weg. Voor informatie neem contact op met 0226 42 13 13 of via info@taxivandiepen.nl.
taxi groepsvervoer
Taxi Expo 21 De vakbeurs voor het personenvervoer.
Taxi Expo 21. Taxi Expo 21 biedt zorgvervoerders en taxiondernemers de kans om elkaar en hun leveranciers weer te ontmoeten. Taxi Expo 21 en het Nationaal Congres Contractvervoer vormen ook in deze bijzondere tijden de ontmoetingsplek, marktplaats en het kenniscentrum bij uitstek voor professionals in het kleinschalig personenvervoer.
bpm taxi berekenen
TCA Taxicentrale Amsterdam Taxi bestellen? Bel: 020 777 77 77.
Chauffeur worden bij TCA? Geen eigen auto? TCA biedt ook een operational lease aan Uitsluitend Elektrisch. De laatste loodjes van 2019. Wat huishoudelijke mededelingen voor het geval u gebruik wenst te maken van een taxi tijdens Oud Nieuw. Vast tarief naar Schiphol. Met TCA kunt u nu voor het vaste tarief naar Schiphol. Trots op onze partners. Onze partners zijn merendeel net zo Amsterdams als wij. En samen vormen we een belangrijk deel van de stad. Wij zijn trots op onze partners en bieden met hen continue speciale voordelen voor de Amsterdammer en de bezoeker. Over onze partners. xml version1.0" encodingUTF-8? xml version1.0" encodingUTF-8? xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? Ook het gemak van de TCA app ervaren? Gemakkelijk een taxi vooruit bestellen.
taxi
Taxi Direct Amsterdam 088 7 777 777 Taxi direct.
Door de grote vraag van onze chauffeurs naar Schiphol ritten, kunnen wij u de ritten voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Taxi Direct werkt samen met bedrijven zoals TaxiBooking.com, taxiamsterdam.nl en taxicentrale.nl. Om het voor u eenvoudig, snel en goedkoop te houden, kunt u daarom uw taxi rit in Amsterdam of naar Schiphol online of telefonisch bestellen op 020 6 333 333 of 088 7 777 777. Een taxi naar Schiphol Airport of een bestemming in de buurt van Schiphol. Het kan allemaal! WhatsAppTaxi.nl Hoe gaat dit te werk? Via AI artificial intelligence en technologie wordt de klant automatisch te woord gestaan. Vervolgens kan de klant een ritprijs berekenen of een taxi boeken. Dit komt de kwaliteit ten opzichte van de klant ten goede, omdat klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week direct een relevant en correct antwoord krijgen.
luchthavenexpress.nl
Taxi bestellen voor een vaste prijs? Bereken de kosten online!
Bereken de kosten voor je Taxi Rotterdam online en bestel een Staxi! Bereken de kosten voor je Taxi Den Haag online en bestel een Staxi! Taxi Den Haag. Bereken de kosten voor je Taxi naar Schiphol online en bestel een Staxi!
rotterdam
Taxi One Gouda is uw betrouwbare partner voor al uw vervoersvragen in de regio Gouda.
Bel ons nu. Taxi One Gouda b.v. Meer dan een gewone taxicentrale! levert betaalbare, snelle en bovenal comfortabele taxi service in en rond Gouda. Al meer dan 15 jaar uw betrouwbare partner. Service, gastvrijheid en stiptheid staan bij ons voorop.
taxi

Contacteer ons